Mekonomen gjorde inte rätt….

Igår skulle jag spela in revyn på föreställningen. Allt va laddat och klart in i minsta detalj. Men så släcktes ljuset och inledningslåten började. Va hände då. Jo, jag glömde bort att slå på inspelningsknappen så det blidde ingen revyfilm igår. Gör ett nytt försök idag. Å nu ska det fan lyckas. Ska också spela in det revynummer vi ska skicka till Revy-SM och försöka tävla med. Mailade också LIS (Lokalrevyer i Sverige) igår angående att jag vill ha diplom till aktörer och de som jobbar i bakgrunden för revyn.

Nu ska vi se… Moniker va bäst igår. Inget snack om saken. Jag gillar den låten och man blir glad av den. Men nu får jag hålla på Saade och hoppas på att han ska vinna hela skiten så att vi slipper diskussionen om att ”det var ju det jag sa, det var ju fel låt om skickades till Tyskland!”

Imorse åkte jag och sonen till Södertälje för att besiktiga Mazdan. Jo, jag va lite nervös. Bilen har ju varit mycket på verkstan och jag har ingen lust att lägga ut ännu mer pengar på bilen än vad jag gjort nu. Men det blev två stycken 2:or iallafall. Den ena 2:an fick jag på min avtagbara dragkrok. Den måste smörjas med typ 5-56:a eller liknande, så det ska jag göra. Tror inte det blir så dyrt 🙂 Den andra 2:an fick jag på höger spindelled som jag bytte under våren förra året hos Mekonomens bilverkstad. Så detta får dom helt enkelt ta på garantin. Det ska fan i mig funka efter cirka 10 månader. Ska ringa dom direkt imorgon bitti och få en tid för detta.


AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.