«

»

Jan 16

Hål i röret och jävligt bra revynummer!

Helgen är över för denna gången och återigen har jag idag stått på en revyscen och repeterat texter. Idag var det faktiskt en riktigt kul dag, även fast det är grymt jobbigt. Vi gick igenom alla nummer som är klara hittills och vi börjar se en helhetsbild över föreställningen så här långt. Regissören klockade alla nummer och nu ska vi gå in mer på djupet i textern. Dock saknas det ungefär 40 minuter till av revyn. Men det är på gång, enligt våra revyförfattare. Igårkväll skrev vår revymamma ihop ett jättebra potpurri som handlar om vädret i världen. Det blir grymt bra…

Själv ska jag försöka sätta mig ner och spela in mig själv på datorn de numren jag ska göra. Så att jag sedan i lastbilen kan höra mig själv om och om igen. Detta är ett väldigt bra sätt för mig att lära mig mina texter. Jag använder mig av Audiocatalyst och en mikrofon. Svårare än så behöver det inte vara.

Nu ikväll gjorde jag också ett förslag till en annons som ska vara med i tidningen Mitt I Huddinge. Blev relativt nöjd, har lagt upp den på facebook så att jag kan få lite kommentarer kring den. Elle jag hag hoppas på det iallafall…

Pratade med bilmekanikern ikväll och nu har han troligtvis hittat felet på Mazdan. Det var INTE bränslepumpen utan istället är det ett hål i ett av rören ner till tanken och detta gör att det sugs in luft och bilen börjar således gå väldigt dåligt. Så nu måste han tömma tanken och sedan ta bort rören för att därefter sätta in nya rör. Jag är tacksam för att jag inte är mekaniker….. Jag bara betalar istället *ler* Räknar med att bilen blir borta ett par dagar eller liknande.

Äntligen började Solsidan ikväll igen. Fan va jag har längtat. Ett av de absolut bästa svenska serier som gjorts i Sverige. Jag skrattade sjukt mycket ikväll. Ja, man känner ju igen sig i en del och det är det jag gillar. Igenkänningshumorn.

Imorgon (måndag) blir jag hemma från jobbet igen! Dottern spydde och var dålig i magen i lördags. Det innebär att dom inte får gå på dagis på måndagen. Då det fortfarande kan smitta….