Dec 27

God fortsättning!

Sådär ja. Då är julen överstökad för detta året och jag kan konstatera att det blev en fin vit jul tillsammans med släkten min hemma hos moster och morbror. Men om vi backar lite så….

I fredags när barnen vaknade hade ”tomten” varit här hemma och ställt ut alla julklappar runt granen. Barnen rusade in i vårt sovrum och ropade, Mamma & Pappa tomten har varit här. Nej sa jag. Det tror jag inte på. Jo, det  är fullt med julklappar under granen. Men det var det ju inte när jag gick o la mig försökte jag säga. Tillslut så fick jag kliva upp och gå ut till granen och mycket riktigt tomten hade varit där under natten *ler* och ställt ut julklapparna. Som tur är så fick barnen öppna en på morgonen stod det på ett paket. Polisstation till grabben och en Hello Kitty servis till dottern.

Senare under dagen åkte vi in till Södertälje för att där fira med släkten min. God mat och dryck serverades där innan den riktiga tomten kom. Å det va inte lite julklappar som delades ut. Barnen fick givetvis mest allt från lego, gaffeltruckar, dockor till presentkort på resa. Själv va nog sambon min lyckligast över att jag hade köpt henne en systemkamera Nikon D3100. Hon fotar väldigt mycket och har sagt länge att hon velat ha en kamera. Själv fick jag en ficklampa, låda till skruvar, presentkort på resa, tomte och spikar samt en fin ljuslykta att ha utomhus. Jag blev väldigt nöjd….

Tyvärr så hände det något med min rygg under julafton. Antligen så lyfte jag fel eller så böjde jag fel när jag skulle plocka upp julklapparna från granen. Det small till i ryggen utav bara helvete så sen dess har jag haft grymt jävla ont. Värktabletter i mängder har det gått åt.

Idag var vi hemma hos min mor och käkade Kalkon. Det är en tradition på annandagen. Grymt god mat. Men nu är julen över och det är dags att arbeta igen. Dock blir jag hemma imorgon pga smärtorna.

Har suttit och arbetat åtskilliga timmar med biljettbokningen för Huddingerevyn. När jag väl hade fått till det på det sättet som jag ville ha det så fungerade inte kopplingen mellan bokningen och betalningen. Jo, alltså betalningen gick igenom men på kvittot stod det INTE vad kunden hade köpt för biljetter. Vilket blir väldigt svårt för oss att veta vilken föreställning han ska se. Men nu ikväll har jag återigen byggt om systemet igen och denna gången får jag det hela till att fungera. Så förhoppningsvis ska allt vara klart till den 1:a januari då biljetterna släpps till allmänheten. Tyvärr kan jag inte få rabattsystemet att fungera utan kunderna får vara utan rabatt i år. Som tur är, är det inte så många som köper med rabatt.