Okt 31

Först en sedan två sjuka barn!

Vilken söndag det blev. Fick imorse sovmorgon av min kära sambo. Det va hon som fick gå upp klockan 06 imorse och ta hand om vår sjuka dotter. Strax därefter vaknade vår son som va pigg och alert. Men efter ett par timmar ville dock mina barn att även jag skulle komma upp så det va bara att klä på sig och se glad ut.

Men vad skulle jag hitta på under denna dagen? Jo, hösten är ju här så det va bara att ge sig i kast med att försöka städa ordning ute i trädgården. Barnens studsmatta plockades ner och fick sin plats i förrådet. Även barnens cyklar och sambons cykel hamnade inne i förrådet. Men innan jag kunde ta mig in där så behövdes det en städning utav dess like. Jag lovar det va inte lite att ta hand om. Verktygsavdelningen fick en stor städning där jag hängde upp verktygen på väggen, sorterade i hyllorna och försökte memorera vad jag behöver köpa på Gekås nästa vecka. Även förrådsdelen gjordes i ordning där jag stuvade om kartongerna och förberedde julkartongerna så att de lätt kan kommas åt när de ska fram. Sen var det in med cyklarna, grillen och barnens leksaker.

Efter detta hade jag tänkt mig ge mig i kast med husvagnen. Men orken räckte inte till tyvärr. Måste försöka ta mig i kragen att ta husvagnen inom kort.

Inne tog sambon om hand om vårt sjuka barn som nu blev 2 under senare delen av dagen. Grabben fick nämligen också feber och nu var det full fart med alvedon och Ipren. När den ena mådde lite bättre så var den andre lite sämre. Samtidigt hade sambon satt igång bullbaket. Detta fixade hon dock utan problem. TV och barnprogram kan bli en hjälp sådana här dagar.

Jo förresten ikväll blev jag så gott som färdig med foldern och affischen till Huddingerevyn. Jag är GRYMT nöjd med resultatet i år. Det ända som jag nu väntar på är ett OK från ensemblen sen ska detta gå i tryck till Print24 som vi anlitar oss av.

Nu ikväll ska jag koppla av framför tvn och bara njuta de sista lediga timmarna denna vecka innan arbetsveckan börjar igen. Imorgon börjar jag halv nio men jag räknar med att åka upp tidigare så att jag slipper alla köer. Själv får sambon vara hemma och VABa med våra sjuka barn. Hoppas bara att dom blir helt friska till nästa helg.