Feb 07

En dag att vara hemma…

Jaha… så var det dags att vara hemma från jobbet igen. Det känns som det varit en hel del under den senaste månaden och det stämmer väldigt bra….

Idag har jag varit hemma och VAB:at för dottern som haft 39 graders feber. Hon fick feber igår morse precis innan jag skulle bege mig mot revyn. Som tur är så var sambon hemma då så hon fick ta hand om henne. Nackdelen är bara att sambon också är väldigt dålig. Hon har legat i sin säng de senaste dagarna och ligger där fortfarande. Vad det är med henne vet jag inte riktigt, men någon influensa liknande skit har hon åkt på. Dock har hon klarat sig från ulrik under gårdagen och dagen. Förhoppningsvis ska hon bli bättre under veckan… Imorgon får hon försöka ta hand om dottern utan mig.

Själv har jag idag varit på vårdcentralen. Har sedan några dagar haft problem med min mage. Har misstänkt magkatarr eller magsår. Efter besöket hos doktorn blev jag inte klokare däremot ska jag under en månads tid äta Omeprazol för att se om det blir någon bättring. Just nu skulle jag kunna tänka mig att sälja min mage på tradera för en väldigt billig penning. Det värsta är att jag inte har druckit en kopp kaffe på fleeeera dagar (hur fan jag har överlevt?) och maten har hittills mest bestått av blåbärssoppa, mjuka mackor eller pasta. Inget kött för min del (snyft) och inget vin blev det i helgen heller..  Så snacka om att jag lider *ler*

Under min lediga dag idag har jag suttit med programbladet för Huddingerevyn. Tror att jag får till det snyggt i år också. Mitt stora dilemma är att jag vill att det ska bli snyggare och snyggare för varje år som går.