Din senaste åtgärd kunde inte slutföras….

Nytt år nya tider. Men innan jag fortsätter att skriva så vill jag önska alla er en god fortsättning. Hoppas att ni fick en trevlig nyårsafton. Själv hade jag en riktigt trevlig nyår tillsammans med sambo, barn, svärföräldrar, svåger, svägerska och sambons faster och farbror nere i Nybro (Småland).

Idag har vi haft en såndäringa slappardag som halva Sveriges befolkning verkar ha. Man orkar liksom ingenting annat. Blev ju ingen tidig säng gång och när jag väl hamnade i sängen inatt så kunde jag inte somna… Nåväl dagens ena bravad var att gå ut med barnen och åka pulka, till barnens stora glädje (i början iallafall) Som tur är så gillar mina barn att vara inne i stället när det är kallt ute, så resten av dagen har ägnats åt spel, lek och tv-tittande.

Jaha nyårslöfte då? Nej, det glömde jag bort och jag hade inget att ge heller för den delen. Det ända jag vet att jag ska bli duktigare på är att uppdatera bloggen (dagligen?) och sedan ska jag försöka få tummen ur röva och få ordning på de domäner som jag äger. Det finns ideér men det gäller att förverkliga dom också.

Snart drar vi igång med repetitionerna med Huddingerevyn. Det ska bli sketaskoj. Tyvärr kommer jag att vara frånvarande från barnen under en lång period (januari – mars) så min sambo kommer att få ta det stora lasset nu. Men det har löst sig tidigare år och jag tror det går lika bra i år också.

Annars så har det inte hänt så mycket. Jag har fått finslipat biljettbokningssystemet ett flertal gånger då jag haft stora problem med den. Kunderna har fått fram meddelandet:

Din senaste åtgärd kunde inte slutföras….

Va detta beror på verkar det vara delade meningar med. Men va jag kunnat lista ut med hjälp av google och paypals sidor så kan det ha med frames att göra. Så nu testar vi utan frames. Hade också tänkt försöka få igång ett rabattsystem då vi erbjuder rabatt till visa grupper, men här behöver jag programmeringskunskaper, vilket jag tyvärr inte har. Men jag ska googla runt och se om jag kan hitta någon som skriver hur jag ska gå till väga.


AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.