Det kanske inte behövs nu….

Igår skrev jag om att jag hade problem med bilen och att det verkade vara ”insugningspackningen” som va trasig. ja, det va ju som jag skrev att jag kunde läsa mig fram genom olika sidor på nätet. Men så inatt när jag åkte upp till jobbet verkade faktiskt bilen vara i bättre skick än va jag trodde. Okej inte helt perfekt men den ville inte stanna så fort jag tryckte ner kopplingen. Detta va problemet igår och tidigare nämligen. Nåväl tänkte inte mer på det utan ringde Fredde på bilverkstan och berättade om ”insugningspackningen”. Givetvis skulle han hjälpa mig så i eftermiddags när jag pratade med honom igen hade han beställt hem delar för detta. Va tydligen inte så dyrt (tack o lov!) Men så när jag åkte hem va jag tvungen att tanka och då passade jag på att köpa STP Injection Cleaner som snabbt och effektivt tar bort beläggningar i insprutningssystemet. Läs mer vad Bosse Bildoktor tycker om detta. Nåväl det verkade iallafall fungera och när jag åkte hem märkte jag inga tendenser till några problem. Ska dock se imorgon när jag åker fram och tillbaka till jobbet om jag märker något då. Jag tänker iallafall byta ”insugningspackningen” då detta är ett vanligt fel på Mazda 626 i den årgången jag har.

Som jag tidigare nämnt så ska vi i Huddingerevyn i år börja sälja våra biljetter via Paysons ViSA kort funktion. Så nu ikväll har jag suttit och läst och googlat om hur man får det att fungera är väldigt nyfiken och tror stenhårt på detta. Tanken är att jag tillsammans med min vän och kollega Juri, ska ge oss på och försöka slå oss in på denna marknaden med biljetter online till revyer och småteatrar.

Jäklar va veckorna går fort. Det kändes som att det va måndag igår och så är det redan fredag imorgon (läs idag!) ska bli riktigt skönt med helg igen. Ska försöka ge mig i kast med att fixa i ordning här hemma i trädgården och i husvagnen inför den kommande vintern. B la så ska jag sätta upp ljusslinga på altanen, bära in möbler, plocka undan och slänga gamla leksaker med mera. Ja, det finns att göra så att säga. Ska väl försöka dra iväg ett lass med skräp till soptippen också.


AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.