Det kan vara spridaren

Då är helgen över för denna gången. Det går alldeles för snabbt fram tyvärr. Men mycket beror väl på att jag just nu är inne i revyrepetitionsfasen där all min lediga tid går till att repetera texter och sånger.

I helgen körde vi på som vanligt. I lördags drog vi igenom nästan hela revyn. Det tar tid när det ska in och petas och fixas överallt. På kvällen åkte sedan jag och Bosse (ordförande i Huddingerevyn) till Gnesta för att kolla på årets Gnestarevy som igår även hade final. En bra revy men som kunde blivit mycket bättre med mer klädbyten och bort med kuberna. I ett nummer där dom skulle spela tomte hade jag gärna sett riktiga tomtekläder, istället hade personen svart kostym och en BLÅ tomteluva. Huuuuaaa det förstörde hela numret och med tanke på att jag sett numret tidigare i orginalversion på Revy-SM 2010 så blev numret riktigt dåligt….. 🙁 Men det är det jag har att klanka ner revyn på.

Idag har vi kört vidare med revyrepetitionerna. Efter lunch dök vår koreograf upp och det blev dans resten av dagen. Vi hann köra igenom inledningen (Eller dom. Jag har klivit av detta nummer!) och därefter påbörjade vi resan med vårt finalnummer som är 8 minuter långt. Vi fick också idag testa på ett nytt nummer som vår revymamma skrivit. En kavalkad från förra året. Riktigt bra nummer! Vår kapellmästare dök även upp med lite ny musik och sist kom även vår ljussättare som påbörjade skisserna för årets ljussättning.

Ikväll har jag pratat med bilverkstan som arbetet hårt med min stackars Mazda. Spridaren verkar vara ur funktion så denna ska bytas ut. Hoppas nu att detta är det sista som ska behöva göras. Nu börjar det bli jobbigt med bilen. Imorgon får jag åka Trosabussen till jobbet för att senare på kvällen låna min gode väns bil hem. Då han kör på Helsningborg och kommer tillbaka till firman först på onsdagmorgon.

Apropå min vän så har han skaffat en ny mobil. HTC Desire Z. Han gav 4690 kronor för denna modellen hos Media Markt. Själv kollade jag runt på nätet och på det billigaste stället kostade den 3813 kronor inkl. frakt. Jo, jag är lite sugen men pengarna räcker inte till för sådana här leksaker tyvärr.


AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

1 reply to Det kan vara spridaren

  1. Uppenbarligen har du sålt röv i Värtahamnen några kvällar, för nu har du ju en HTC Wildfire :=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.