Nov 04

Dags att sätta på sig scenkläderna :-)

Jaha så blev det då klart idag. Nästa torsdag ska jag och en revykollega från Huddingerevyn köra en 30 minuters revyshow inför cirka 400 personer uppe i Stockholm. Dom har önskat att vi kommer och kör lite roliga nummer från våra tidigare revyer. Jag kommer att köra två nummer en monolog och ett sångnummer. Resten får Fredrik ta hand om 🙂 Lite nervös är jag för det är en text och sång som jag inte kört på flera år men som är lika aktuell idag som då. Försökte nu ikväll på väg hem från jobbet att minnas tillbaka. Det är tur att jag har texterna och musiken kvar på min dator annars hade det fan blivit jobbigt värre.

Ikväll skulle vi haft revyspånkväll i Huddingerevyn. Tyvärr så var det 70% bortfall pga sjukdom, arbete och resor. Men vi 30% träffades och snackade igenom om de nummer som hade skrivits hittills och de nya ideerna på texter som finns.

Imorgon (fredag) ska grabben följa med mig på jobbet. Han ska få vara lastbilskille igen. Det har han längtat efter att få vara. Passar perfekt att han åker med imorgon då jag kör lokalt Stor-Stockholm.