«

»

Maj 17

Äntligen klar med potpurriet!

Många timmars arbete för att filmen skulle bli klar.


Sådär ja! Nu är jag äntligen klar. Klar med klippandet och klistrandet av årets revyfilms potpurri. Nej, det är inte jag som gjort hela filmen däremot har jag från filmen tagit ut 10 minuter som jag fixat till en ny film som finns på youtube att beskåda samt längre ner på denna sida.

Att göra en film tar tid. Först konverterade jag om DVD formatet till AVI format och sparade ner dessa på hårddisken. Därefter gick jag in via Pinnacle VideoSpin som jag anser är grymt bra freeware program och påbörjade arbetet med att skapa ett nytt filmprojekt. La in avi-filmen letade upp minuter och sekunder där jag skulle plocka film ifrån och klippa in detta i det nya projektet. Jag tror det tog 3 timmar att få till detta på ett bra sätt med snygga övergångar och allt.

Sen när jag skulle lägga upp filmen på Youtube så tog detta en evighet. Filmen va 200MB stor och det tog en bra stund innan granskningen va klar. Men nu så finns den som sagt att beskåda. Jag tycker den är klockren.

 
Ett 10-minuters potpurri från Huddingerevyns ”Handsprit & Skrattsalva”

Idag har jag också skickat in bokningarna på oss för Revy-SM i Eskilstuna. Ska bli riktigt kul att åka på detta i år igen. Första helgen i augusti går revy-sm av stapeln.