Okt 16

1000 kronor fattigare snart!

Idag när vi var hemma hos min svåger så såg jag att dom hade en Dekorationsbrasa och nu har jag bestämt mig, jag ska också köpa mig en sådan. Dom är faktiskt inte så farligt dyra. Han hade köpt sin på JULA och där fanns den för dryga 1000-lappen. Så under veckan som kommer ska jag åka förbi och bli tusen kronor fattigare. Punkt slut!

Annars så har det inte hänt så mycket på torpet. Sitter och arbetar med Huddingerevyns hemsida. Det är mycket som är långt ifrån klart, men jag hoppas att den kommer att bli bättre än förra året när jag är klar. Ska under veckan sätta mig och arbeta med flash igen så att jag får lite levande på sidan. Det är ganska så viktigt anser jag.

Nästa helg ska vi träffa två gamla revyvänner från Trosarevyns tid, Ella och Pentti. Det ska bli grymt kul. Jag saknar dom väldigt mycket och jag längtar faktiskt tillbaka till Trosarevyns tid ibland.  Funderar många gånger om jag ska dra igång projektet igen. Det är ju så fruktansvärt mycket jobb med det. Nej, i år blir det inte. Huddingerevyn tar all min tid just nu känns det som. Denna veckan som kommer är det både styrelsemöte och fotografering/skrivarkväll. Kul att vara igång igen….

På måndag ska jag lämna in Volvon på kamremsbyte till Mekonomens bilverkstad i Södertälje. 5700 kronor fattigare kommer jag att bli. Men det måste ju göras. Så imorgon kväll ska vi köra in bilen till verkstan så att dom kan börja med den på en gång på måndag morgon.

Imorgon ska vi på dop. Ska bli trevligt!