Enkelt att öppna e-butik i WordPress

Att kunna ta betalt på sin hemsida på nätet är är väldigt enkelt speciellt när det finns ett flertal olika alternativ för hur man ska gå tillväga. Själv har jag via de revyers hemsidor jag byggt upp provat på två olika sätt. Det första var att bygga in Paypal på sidan. Detta var väldigt enkelt om man bygger sidorna i WordPress. Faktiskt så enkelt att det bara tog ett par minuter innan man hade affären igång. Nackdelen med PayPal var att när man sålde för en massa pengar så låste dom tillslut kontot och man var tvungen att skicka in en väldigt massa ID-handlingar och under tiden som detta skulle gås igenom så var kontot spärrat åt mitt håll. Detta tog fyra veckor och en massa samtal med PayPal.

payson-180x78Året därefter provade jag att bygga upp affären med Payson. Detta var inte så enkelt speciellt inte om du bygger sidan i WordPress, vilket jag anser är ett väldigt bra CMS program. Det fanns en hel del företag som givetvis kunde hjälpa till för att få det fungera, men efter lite mer sökningar både via Ehandel.se samt WN.se så fann jag en sida på nätet där ett någa hade en helt fri version av Payson till WordPress.

Laddade hem detta lilla plugins och installerade det i WP e-commerce och redan efter 20 minuter hade jag butiken igång. Jag är så oerhört tacksam att jag fann detta Payson script och när jag nu i år igen valde att köra biljettförsäljning på nätet så använde jag mig återigen av detta script.

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.