Android appar

Jag har nu under någon veckas tid varit en lycklig ägare av en HTC Wildfire. Ångrar absolut inte detta köp, även fast jag ibland kan bli irriterad på småsaker såsom att jag råkar komma åt skärmen med mina fingrar och något försvinner från skärmen eller när jag skriver på tangentbordet och råkar slå in fel tangent.

Men nu efter någon vecka har jag hittat några riktigt bra applikationer som jag verkligen gillar.

  • SwiftKey tangentbordet som följer med i HTC wildfiren är hemsk. För att komma åt exempelvis sina Å Ä Ö tangenter måste man hålla ner a tangenten länge. Men med hjälp av detta underbara applikation får du tillgång till en helt nytt tangentbord som har Å Ä Ö tangenterna. Sitter precis som på ett vanligt tangentbord. Att programmet sedan föreslår ord är också ett stort +. Jag ska faktiskt vara ärlig och säga att jag hittills INTE funnit något negativt med denna applikation. Så har du en HTC Wildfire så hämta hem denna gratis applikation om du inte redan gjort det.
    Betyg: 5 / 5
  • Bambuser är en väldigt bra applikation där du kan direktlänka till din film på exempelvis Facebook. Så är du någonstans och vill att dina vänner ska ta del av det som händer just nu. Så är det bara att starta detta lilla underbara program och filma och prata. Det kan inte bli mer nyheter än så här. För min del är denna applikation perfekt då jag vill nå ut med marknadsföring av revyn och visa upp det som händer på scenen just nu.
    Betyg: 5 / 5
  • Car

  • Cardiotrainer tillhör du dom som gillar att motionera (springa eller gå) då är denna applikationen en dröm för dig. Med hjälp av detta programmet ställer du in din vikt och sedan är det bara att starta igång programmet när du motionerar. Programmet talar om hur långt du gått i kilometer och antalet steg, den visar dig också den vägen du sprungit eller gått. När du sedan avslutar dagens motion får du reda på hur många kalorier du bränt under denna lilla runda. För dom som inte motionerar är detta ett bra program också, det kan få dom att komma igång med motionen nämligen (tänker på mig själv!) En annan rolig sak är att du kan dela med dig till dina facebook vänner så dom kan ta del av hur duktig du är vilket ger en sporre till både dig och alla andra att inte ligga på latsidan. För har du en gång visat att du tränat så kanske du borde göra det igen….
    Betyg: 5 / 5


AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.