Jag tycker det ser fint ut….

20130923_211020Så kan jag nu i helgen stryka ytterliggare två saker på min Att göra lista….. Dels så målade jag klart alla sidor och tak (jag hatar verkligen att måla och tillhör inte dom bästa då jag själv tycker att jag ibland kladdar för mycket) Efter målningen åkte så äntligen stuprör och hängrännor upp. Ett stort tack till grannen som kom över och hjälpte mig när han hörde ljudet av en öl som öppnades upp *ler* Ja, jag ska ärligt erkänna att det var lite svårare än jag hade trott, speciellt när man saknar dom rätta verktygen. Så snälla JULA, läser ni detta så vet ni att sponsring av verktyg är aldrig fel och jag lovar jag nämner er i varje rad….

Nästa projekt på uterummet blir nu att spika upp lite lister runt dörrar och fönster både invändigt och utvändigt. Detta är något jag iallafall har tänkt hinna med innan snön kommer *brr* just det. Kyla ja, då vill jag gärna ha en terassvärmare också, så att man i vinter kan sätta sig en stund ute på altanen och dricka lite vinglögg och längta efter våren och sommaren och dess projekt.

Men nu är det höst och förtillfället så har min hjärna mer och mer börjat tänka revy. Jag ska återigen i år regissera och agera i TrosaRevyn och idag har jag gått igenom en hel del texter som ensemblen ska få kolla på den 7 oktober när vi kör igång.

 

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.