Altanbygge – Dag 2

Sådär igår blev det vila från bygget men idag tog jag tag i det efter jobbet. Ja, jag till och med glömde bort att göra körlistorna på eftermiddagen att man ringde och frågade efter dom. Jaja, så kan det gå ibland.

Dagens arbete har bestått i att lägga stenplattor under 95×45 reglarna. I och med detta så började vi också att mäta med vattenpass så att vi får ett bra och rakt golv. Är ju viktigt med tanke på att vi ska sätta dit skenor som glasdörrarna ska rulla i. Ska fortsätta att jämna ut imorgon.

Under kvällen har jag också passat på att dra i en massa skruv i de balkskor som jag hade missat, så nu sitter dom garanterat fast. Det går undan med bra verktyg.

Under morgondagen ska jag försöka åka och hämta ett parti sand för att jämna ut marken mer. Förhoppningsvis ska jag också försöka hinna med att börja såga till stolparna.

 

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.