Jul 07

3 mil blir 6 mil för fel jävla virke!

Fan va irriterande. Imorse var jag tvungen att åka iväg till XL-Bygg och köpa mer fasadvirke. Tyvärr har XL-Bygg i Vagnhärad fått för sig att det är bra med sommarstängt under lördagarna, då det inte är så många som köper virke just den dagen. Så för min och alla andra i Trosa kommuns del att åka 2 mil längre bort till Gnesta och köpa virket på deras XL-Bygg. Jag lovar där märktes det inte av att det skulle handlas mindre under sommartid, tvärtom. Långa köer med folk som skulle ha virke till deras kommande sommarprojekt. Dumt av XL här i Trosa att hålla stängt, dom hade tjänat på att ha öppet. Nåväl…

Nu skulle jag iallafall köpa mer virke både till tak och vägg. Tyvärr så hade dom inte just den takpanelen som jag var ute efter. Så det blev att hoppa över denna och enbart inrikta mig på att köpa fasaden. Frågade killarna som jobbade där säkert fem gånger om det bara fanns denna panelen och det gjorde det. Väl hemma upptäckte vi att det var helt jävla fel panel! Så på måndag blir det att återigen åka tillbaka till Gnestas XL och lämna tillbaka den panelen och sedan åka till Vagnhärad och köpa rätt panel *SUCK*

Annars går arbetet sakta men säkert framåt. Ena raden med spotar sitter nu uppe i taket och lyser så fint. Ska försöka koppla in fler spotar under morgondagen. Sen har vi en del att göra utvändigt. Men det blir grymt snyggt!

Har under dagen också varit och handlat en massa ny sand till sandlådan. Den gamla sanden hade blivit äcklig då kattkräken går och pissar i sandlådan. Nu ska det bli täcke över den nya sanden.

Har också idag gått igenom min Lay-Z-spa anläggning och kollat efter hål som jag haft. Men nu tror jag allt är lagat och med lite tur så kanske vi kan fylla upp den under morgondagen alternativt måndagen.