Maj 19

UPS skötte sitt jobb idag :-)

Idag kom ett paket från Print24 hem till mig, det va tryckmaterial som jag hade beställt till Fredde på Freddes Bil och Allservice. Han är så jäkla snäll och alltid ställer upp för mig så jag ville ge honom en liten gåva. 1000 stycken foldrar i 4-färgstryck med lite information om hans företag. Tyvärr så blev jag inte riktigt nöjd, hans logotype va inte tillräckligt rastrerad för att det skulle bli snyggt. Men till nästa gång? ska det fan bli bättre.

Idag åkte jag förbi JULA och köpte en transformator (strömomvandlare) på 300W tyvärr så upptäckte vi när vi skulle koppla in den i husvagnen nu i eftermiddags att det saknades sladdar till den. Så imorgon ska jag försöka åka förbi JULA och höra om jag kan få sladdarna som skulle följa med, annars får vi lämna tillbaka den och de får ge oss en med sladdar istället.

Passade på ikväll att måla lite i husvagnen. Nu börjar bakpartiet inne i vagnen bli klar. Funderar dock på att måla en tredje gång för säkerhetsskull. Ska också måla kanterna och listerna. Detta blir ett projekt för att göra i helgen.

Igår plockade jag in femtioelva sopsäckar från förrådet med barnens kläder i. Nu ska här sorteras. För om några veckor tänker vi åka till Täby Loppis och sälja av de kläder vi inte har användning för längre. Har en massa pojk kläder som jag tror inte Joline vill använda, eller rättare sagt som hon inte ska använda sig av. Hon är ju tjej 🙂

[ad code=2]