Torkade penslar fungerar inget vidare vid målning

Igår skrev jag att jag hade köpt en sovrums-tv och idag ringde jag upp till Viasats kundtjänst och valde att få ett tvillingkort samt en HD-box. För detta skulle jag få betala 89 kronor/månad under 24 månader. Kanske inte det billigaste, fan så enkelt. För 89 kronor får man idag nästan ingenting. Boxen och kortet skulle dom skicka till mig inom 10 dagar. Så nu snart kan jag ligga i sovrummet och glo på tv på kvällarna.

Va uppe i husvagnen en runda nu ikväll.. Ville fortsätta att måla lite i vagnen. Men tyvärr så gick detta inget bra idag, då penslarna och rollern hade torkat. Så ska försöka ta med lite laknafta upp nästa gång och se om det fungerar att få liv i dom igen. Har under de senaste dagarna på kvällarna legat och plöjt igenom så många husvagnskataloger jag bara kan komma över för att vägglampor, nya gardinlister osv. Om en månad ska vi ut på husvagnssemester och det är bra om allt kan vara klart tills dess. Men det är inte så mycket…

  • Måla klart bakre väggen
  • Sätta upp glasmosaiken
  • Fixa främre hjulet på vagnen
  • Testa vårt nya förtält som vi köpte

Därtill tillkommer nya saker som ska köpas in. Lampor, gardiner etc.

Igår kom lönen så nu ikväll har jag suttit på Swedbanks hemsida och betalat av månadens alla räkningar. Känns skönt att få detta överstökat. Nu kan jag luta mig tillbaka och koppla av igen. Nej så hemskt är det inte… Vår ekonomi är rätt bra så jag ska inte klaga.

Imorgon (läs fredag) är det äntligen sista arbetsdagen denna veckan. Har varit en tung vecka för mig då det har blivit en terminalsbyte för min del när det gäller lastning av gods. Har varit lite inkörningsproblem, men samtidigt har det fungerat lite bättre än vad jag trodde. Dock är det långt ifrån helt OK. Idag fick jag exempelvis springa runt över hela terminalen och leta efter mitt gods vilket är helt jävla bedrövligt. Allt ska stå på en och samma plats, men svårt med sådana stora volymer som kommer in under natten.

 

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.