SPA och förtält – Jo jag tackar!

Äntligen är vår lay-z-spa anläggning uppe och nu håller vattnet på att värmas upp. Ska bli skönt att få ta ett bubbelbad under eventuellt morgondagens kväll. Som jag har längtat. Problemet med anläggningen va att den hade fått ett litet litet hål under vintern. Hur det gått till vetefan men som jag har letat och sökt efter hålet. Det är det som är den stora nackdelen med Lay-z-spa anläggningarna. De tål inte så mycket….

Idag slog jag till.. Det blev ett bättre begagnat förtält av märket HS Malaga. Jag hittade den på blocket igårkväll och mailade till säljaren, så efter några samtal både med säljaren och med generalagenten för att få veta om den funkar till vår husvagn så slog jag till. 3000 kronor fick jag ge nypris är 9000 kronor. Så jag klagar inte. Levereras från Sundsvall med Bussgods som va den billigaste transportören under morgondagen. Så innan vi åker på vår semester så ska vi sätta upp förtältet och se om vi förstår oss på det. Misstänker att det inte är så svårt. Vårt gamla förtält tänker jag nog sälja för en spotsstyvel.

Att det har blivit vår och varmt ute märks. Om inte annat på att polisen har börjat synas mer och mer längs vägarna. Bara idag när jag åkte upp till jobbet så stod dom och hade fartkontroll på två ställen på E4:an med två mils avstånd. Det var en hel del bilister som blev lite fattigare. På en sträcka (vid Södertälje) går hastigheten ner till 100km vid motorvägsbron och där står dom rätt ofta, många kommer nämligen söderifrån med en hastighet mellan 130-150 km så det är kul när man ser polisen accelererar upp från 0 till deras hastighet för att stoppa dom. Ett annat ställe idag var Hallunda där jag faktiskt inte såg dom först, dom stod på en bro och sköt. Smart ställe också ett ställe där många kör för fort 90km sträcka. På hemväg från jobbet var dom fortfarande ute fast denna gången stod dom nere i Järna och sköt på bilister som kom söderifrån. Jag tror dom tjänade mycket pengar idag på dessa tre ställena 🙂

Däremot tycker jag att dom borde visa sig mer på Essingeleden. Många bilister tror att det är 90km där fast det är 70km samt att många billister kallar sig för VIPare på morgon/kväll. Va jag menar med det är att dom lägger sig i ”fel fil!” och sedan kastar sig in utan att blinka fem meter innan vägen tar slut och gärna vid heldraget. Detta orsakar ju bara mer köer men det har inte IDIOTERNA insett ännu, för dom har INGEN hjärna att tänka med. Bussfiler tycker dom också om att köra i.


AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.