Nov 23

Snökaos NEJ! Blixthalka JA!

SMHI lovar snöstorm och på löpen står det KAOS i Stockholm med STORA feta bokstäver. Inte fan har jag sett någon snöstorm. Men jag måste vara blind. Har dock frågat flera chaufförer på jobbet och dom säger samma sak. Någon snökaos har vi inte märkt, men däremot BLIXTHALKA.

Senast idag när jag åkte mellan Stockholm och Enköping så fick jag känna på halkan. För på ett ställe hade en personbil voltat och polisen och bärgaren stod på platsen. Jag släppte på gaspedalen och lät bilen motorbromsa. Då fick jag sladd. Lyckades dock räta upp bilen och köra vidare. Personbilen som körde om mig i samma veva fick också känna på halkan och blev nog lika skitnödig som jag. På väg tillbaka såg jag på långt håll två trailar stå jämte varandra. Tänkte inte mer på det, men sen när jag närmade mig dom så såg jag att dom stod ute på åkern. Redan efter några timmar stod det ytterliggare bilar där. Undrar om dom hade konferens. Nej, skämt o sido. Vi som kör lastbil kan ibland känna av blåsten och idag med kombination blåst och halka kan det lätt sluta så här. Tack o lov så har jag klarat mig peppar peppar.

När jag kom hem ikväll hade sambon putsat alla fönster och börjat förbereda lite inför advent. Hon är duktig hon! Dock ska vi försöka hinna med att göra klart allt detta till helgen. Så jag får väl försöka visa mitt intresse i att städa, hänga upp gardiner och plocka fram adventsljusstakar. Något jag är mer sugen på är utebelysning i form av ledlampor att sätta på huset.

Innan jag åkte hem idag blev det en runda in till Biltema, behövde nya torkarblad till Mazdan. Tyvärr fick jag inte på dessa av någon jävla anledning. Troligtvis för att jag tyckte det va för kallt. Ska ge mig i kast med detta imorgon. På söndag ska jag tillsammans med Freddes Bilverkstad byta bränslefilter för att se om det är det som är problemet med bilen. Dock räknar jag kallt med att vi måste köpa en ny bränslepump! Det är tur att jag är spion 🙂

Ja just det. För er som INTE har läst min facebook logg så kan jag härmed bekräfta att jag återigen ska bli PAPPA för tredje gången i mitt liv. Det lilla barnet beräknas anlända till jorden i slutet av april 2011. (tur det för vi har revy innan dess!) Så snart kan jag titulera mig tre barns far. Sen får det räcka!