«

»

Nov 14

Skickar en tanke till min far!

Tjoohoo helgen börjar närma sig sitt slut och idag är det ”Fars Dag!” det fick jag bevisat imorse när mina barn kom in och väckte mig med presenter *mysigt* Fick en inramad tavla av dottern med hennes hand på som hon hade gjort på dagis. Jättefin! Av grabben fick jag lite teckningar som han hade målat också väldigt fint.

Efter att ha ätit frukost drog jag och barnen iväg till badhuset då dottern hade minisim idag. Första gången på flera veckor. Hon har haft lugninflammation och då bör man ju låta bli badhuset. Hon tyckte det var kul idag. Det märktes att hon hade saknat det. Senare på eftermiddagen var det dags att åka till Friskis och Svettis där dom har Hoppis och Skuttis. Det älskar barnen, dock va det inte den ordinarie tränaren idag vilket gjorde att passet va helt annorlunda och mina barn saknade några övningar. Sista gången var det för denna terminen men vi lär väl köra på även nästa termin dock kommer sambon att få ta hand om detta då, då jag har revyn att tänka på under helgerna.

Imorgon har jag tagit ledigt från jobbet. Måste till tandläkaren och kolla min status. Därefter ska jag och sambon iväg och fixa lite saker under eftermiddagen. Så det va lika bra att ta ledigt helt och hållet.

Apropå fars dag så vill jag skänka en extra tanke till dig min älskade far som tyvärr dog 1980 i cancer. Det går nästan inte en dag utan du finns i mina tankar. Jag saknar dig grymt mycket och önskar att du fanns i min närhet i riktiga livet. Tänk om mina barn hade fått kramat om sin farfar idag. Jag älskar dig pappa och saknar dig för alltid!

Jag vill också visa en film igen på sidan som jag visade för något år sedan som handlar om Team Hoyt.

Det är en film som handlar om Dick och Rick Hoyt, far och son som tävlar i uthållighetstävlingar och här i klippet ser vi just Iron Man triathlon. Rick är cp-skadad från födseln och har ingen motorisk förmåga överhuvudtaget. Istället är det Dick som står för musklerna. Han bogserar honom i gummibåt, cyklar med honom framför styret och knuffar honom runt den avslutande maran i en rullstol.

Efter deras första löpartävling förklarade Rick att han inte märker av sitt handikapp när dom tävlar. Det tog hans far fasta på. Dom har genomfört (t o m februari 2008): 958 uthållighetstävlingar varav 65 Marathon och 6 Iron Man

Det första Rick skulle göra om han blev av med sitt handikapp? Sätta sin far i en rullstol och knuffa honom runt en tävling…

´