Apr 22

Skalle-Pers klubben, jo jag tackar JA!

Då jag sedan en tid tillbaka medverkar som statist i Rhenguldet så var jag tvungen att klippa ner mitt hår väldigt kort. Vill minnas att det blev cirka 4 mm. Först blev jag rädd för mig själv när jag såg detta korta hår, men nu ska jag faktiskt i ärlighetens namn erkänna att jag stortrivs med detta korta hår. Det har gått så långt att jag till och med funderar på att köra ner det till 2-3 mm och sedan lite skäggstubb på det. Jag tycker det är snyggt. Riktigt jäkla snyggt.. Jag får väl inträda mig i ”Skalle-Pers klubben” tyvärr så är min sambo inte inne på samma linje, men va fan…. Här är det jag som bestämmer *ler*

Fredde på Freddes Bil & Allservice har hjälpt mig väldigt mycket med min Mazda på kvällar och helger. Därför kände jag att det inte var mindre än rätt att jag fixar till hans hemsida. Så nu på kvällarna sitter jag och leker i WordPress som jag tycker är ett fantastiskt verktyg.

Äntligen! Så kan jag ikväll formulera mina ord. Äntligen fick jag och barnen ta oss ett bad i vår lay-z-spa anläggning. Igår fyllde vi upp vatten och ikväll var det 39 grader varmt. Jo, jag tackar ja. Skönt var det när bubblorna sattes igång. Jag älskar denna lilla leksaks bubbelpool. Trots att jag blivit irriterad på den vid ett fåtal tillfällen då den gått sönder (händer under vinterhalvåret när den står i förrådet!)

Äntligen är det påsk, det betyder att julen är över. Nu i helgen är det väl tänkt att vi ska försöka komma ikapp oss här hemma med allt vad det innebär. Städning, flytta möbler osv. Perfekt att göra sånt när man är ledig så många dagar som jag nu är.