Sep 30

Så var det bilhaveri igen!

Jaha det är väl bara att inse att bilar inte kan hålla hur länge som helst utan att något går sönder. Speciellt inte när det är en gammal bil och som får rulla cirka 60 mil i veckan (tur och retur till jobbet). Jo, nu hände det idag nämligen. Bilens servo slutade helt enkelt att fungera på vägen hem. Trodde det först va servooljan som va slut, men med tanke på att jag kollade detta för en vecka sedan så blev jag fundersam under min hemresa. Väl hemma var det dags att öppna motorhuven och då insåg jag felet på en gång. Remen till servon hade hoppat av. Efter att ha försökt att få på remmen utan att lyckas gav jag så till slut upp. In och ringa den ena bilverkstan här i Västerljung. Freddes Bilverkstad som trots sen kväll kunde ta emot mig. Bra där Fredde! Väl uppe kunde han snabbt konstatera att det va remskivan som va helt trasig. Så nu står jag med en Mazda utan remskiva till styrservon. Som tur är går det att köra med bilen iallafall, under tiden Fredde skulle kolla upp efter reservdelar. Hoppas på att få detta iordning inom kort! *ser dock pengarna flyga iväg igen*

I eftermiddags ringde ett produktionsbolag igen och ville testa mig för en provfilmning för en välkänt telefonbolag. Så nu ikväll fick jag manuset skickat till mig via mailen. Tar gärna detta jobbet. Jag behöver pengarna NU!

Igår ringde jag och bokade plats på Ullareds camping. Jag och sambon sticker ner dit i början av november för att köpa kläder och julklappar. Ska bli riktigt kul. Jag gillar att shoppa och Ullared är ett paradis för mig. Här finns ju allt kläder, verktyg, hus och hemartiklar med mera. Så det gäller att ha med sig gott om pengar dit och jag har lagt undan pengar för detta äventyr.