«

»

Apr 23

Påskharen bajsade på golvet…

Imorse när barnen vaknade hade påskharen varit här hemma och bajsat på golvet.. Så barnens uppgift blev att följa spåret som började vid tvn. Vid spårets slut fanns en lapp som meddelade att de va tvunga att gå på skattjakt runt i huset och ute på tomten. Detta tyckte dom va fantastiskt kul. Det slutade med att sista lappen meddelade att de skulle gå till den saken där man grillar kött på sommaren. Där hade påskharen lagt ägg och presenter. Snacka om att de blev glada. Men det där med att han hade bajsat på golvet, de kunde de inte riktigt släppa. Lekakulor kallas det allmänt för 🙂

Dagen har gått i fixarnas tecken. Vi började med att sätta upp vår säng igen inne i sovrummet efter att den varit nedplockad under några veckors tid pga garderob och golvläggning. Skönt att få sova i sängen igen. Däremot är jag inte riktigt klar med uppsättning av lampor, tavlor etc. men det kommer att bli klart tids nog. Samtidigt som vi gör detta så får vi ordning i barnens sovrum där allt stått hittills. Så det är lite pyssel. Det jobbigaste är för sambon som är höggravid och har svårt att röra på sig.

Vi har också idag besökt Västerljungs blommsterbutik där vi köpte lite pensér att sätta i våra utekrukor. Barnen fick vara med och bestämma färg. Demokratiskt ska det vara 🙂

Ikväll var det premiär av Rehnguldet och mitt framträdde som statist gick riktigt bra. Nja, nu var det väl inte världens svåraste roll jag hade men nu kan jag lägga till Operan i mitt CV och det är jag lite stolt över.

För någon vecka sedan vann jag en karaokemaskin på Tradera. La ett bud för skojs skull och fick den för 100 kronor. När jag väl hade köpt den kom jag på att ALLA mina 3000 karaokelåtar är i DVD format och INTE i CDG format som denna maskin kräver vilket har gjort att jag nu sitter på DC++ (Direct Connect!) och hämtar hem en massa svenska .cdg filer (låt + text = karaoke) så att vi kan använda oss av denna maskinen. För övrigt är min tanke att jag ska köpa en komplett karaokeutrustning inom den närmsta tiden. Det stället jag kollar på är Billebro men jag måste fundera ett tag till..