På med spionkläderna igen!

Idag blev jag tvungen att ta ut en vård av barn dag då grabben hade fått ett stort hål i sin kindtand som han va tvungen att laga akut. Inte roligt med tandvärk – igår klagade han tydligen hela dagen när han åt och drack. Så imorse var det bara för oss att sätta oss i bilen och fara upp till Sankt Görans akuttandvård i Stockholm.

Försökt komma in i stan på en viss tidpunkt vid rusningstrafiken! Det går inte – det är omöjligt. Om man inte åker mitt i natten och sitter utanför och väntar. Nu hade vi inte bokat någon tid och det är jag förbannat glad för. 60 minuter tog det att åka ungefär 10 kilometer (Kungens Kurva – Kungsholmen!).

Jag är jävligt glad att jag INTE bor inne i Stockholm, jag hade fått dårdimpen på en gång. Jag är också tacksam att jag börjar så tidigt som jag gör på mitt jobb (04.30) då är det inga direkta köer att prata om *pust* däremot när jag åker hem kan det vara lite jävligare nu när dom bygger om E4an ner till tokstan (Södertälje), det ska bli 3-filigt. Tack o lov för det.

Hos tandläkaren gick det kanonbra. Jag är en stolt far kan jag erkänna. Grabben satte sig i stolen, tandläkaren bad honom gapa, han gjorde det och sedan var det bara för tanläkaren att köra igång med borrning och lagning av tanden. Inga snyftningar eller vill inte här inte. Yeeeaa! Han är till och med tuffare än jag – jag brukar nämligen ta bedövning. Men va jag förstår så brukar man inte ge bedövning till barn? Skit samma. Resten av dagen blev hans dag! Lite belöning ska man få!

Mat på Sibylla, han fick en ny cementblandare som vi hittade i leksaksaffären, det blev en stund på lekplatsen innan vi avslutade dagen nere vid hamnen med varsin glass sittandes på bryggan och kolla in alla båtar och snacka om livet och allt. Han är sååååå go min son, ja det är min dotter me! Men det är så kul nu när man kan föra diskussioner med grabben han är så lill-gammal ibland.

Nu ikväll ringde dom från mystery shoppers och ville att jag skulle hoppa in och ta lite uppdrag under veckan som dom hade akut med. Självklart kunde jag inte säga nej! Så det är bara för mig att kliva in i rollen som den mystiska spion man är! Så se upp därute i Sverige, man vet aldrig vart jag kommer och spionerar!


AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.