Nya skor inför gocart körningen!

Måste erkänna att jag numera dagligen går in på vädersidorna. Det blir väl lätt så under semestern för att ta reda på hur vädret ska bli där man är eller till det området man har planerat att åka. Just nu sitter vi mycket och kollar in hur vädret ska bli i Skara (Axvalla) samt Vimmerby. Just nu växlar vädret fram och tillbaka, jag hoppas på det ska bli bra väder där nere.

Idag blev det en shoppingdag i tokstan, Södertälje. Behövde bland annat köpa sandaler till mig då jag bara har täckande skor och dottern behövde lite mer täckande skor då det krävs när man ska köra go-cart som vi ska göra under semestern. Hade hoppats på Skopunkten men det sket sig, ingen hjälp och inga skor i våra storlekar. Tur att vi gick in på ICA MAXI där hade dom skor till oss för en billig penning. Jag är nämligen den som tycker att skor är dyrt när man kommer upp i 299 kronor. Smålänning, jo det är jag ju i grund och botten.

Ikväll har jag och sambon hängt upp gardinerna i husvagnen. Blev riktigt bra. Ska försöka ta kort på vagnen invändigt nu när den har blivit iordning gjord. Va också nere på ÖoB idag och köpte lite whiskey och ölglas till vagnen i plast. Lite billigare där än att köpa på en husvagnsfirma. 10kr/styck mot 149 kronor för 4 stycken.

[ad code=2]

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.