Nu blir det en timmes längre sovtid :-)

Vilket underbart väder det har varit idag. Synd bara att ens semester inte startat ännu. Skulle iallafall vara fint väder hela veckan ut och det uppskattar jag. Låt det fortsätta även nästa vecka också….

Sambon och barnen har idag varit nere på Kolmården och tittat på djuren och åkt linbana och allt. Själv passade jag på att koppla av efter jobbet när jag kom hem i eftermiddags. Hade tänkt vila en timme eller så, men efter tre timmar vaknade jag. Känns helt okej att få sova dessa timmar då jag sover alldeles för lite på nätterna. Går ju som bekant upp 02.40 varje natt, men de två kommande dagarna får jag sovmorgon. Då ringer väckarklockan 03.40, grymt nice!

Under dessa två dagar ska jag nämligen sitta som transportledare för Axfoods räkning uppe på mitt ordinarie jobb. Ska nämligen utbilda mig i detta då jag under augusti månad ska vikariera då den ordinarie transp.ledaren ska vikariera för en annan som i sin tur ska ha semester. Låter det rörigt? Jo, lite smått….

Igår var jag uppe och testade vårt förtält. Ville sätta upp och se så att allt fungerar, vilket det gjorde. Men jäklar vilken tid det tog när jag skulle göra det själv. Brukar fixa det, men inte igår. Det var inte långt ifrån att jag hade kastat hela tältet. Tur att man kan räkna till 10 och börja om annars hade vi säkert stått utan tält nu. Nästa vecka ska jag besiktiga husvagnen. Känner mig inte ett dugg orolig. Har aldrig haft en anmärkning på vagnen och då är den från 1986. Givetvis gör jag ett gasoltest också! Det är självklart!

Imorgon eftermiddag tar jag tag i altanprojektet igen!

 

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.