«

»

Jun 25

Midsommarafton blev riktigt lyckad

Midsommardagen och jo, jag är trött och sliten. Men ack va värt det va. En trevligare och roligare midsommarafton har jag inte firat på många många år. Ja om vi blickar tillbaka till gårdagen då….

Efter att ha jobbat ett pass (körde grönsaker till COOP butiker i Stockholmsregionen) så kom jag hem vid 10-tiden då var det bara att påbörja matlagningen. Sambon hade redan bakat en kladdkaka, själv fixade jag potatissalladen. Därefter hjälpte jag till att fixa tårtan.

Vid 12-tiden var det dags att gå ner till Norrbyvallen (fotbollsplanen här i Västerljung). Över 3000 personer hade samlats där nere för att dansa kring midsommarstången, åka karuseller, rida på hästar, kolla på brandbilar & ambulanser, spela kobingo, köpa mat och godis i något av alla stånden eller bara njuta och umgås med folk. Själv blev det både karuseller, dans, mat och kolla på brandbilarna. Josefine fick rida på en häst.

Vid 14-tiden åkte vi upp till Fredde och Heidi som hade fixat festen i år. Sill lunch och snack. Därefter hade barnen skattjakt medans vi satt och pratade och hade det trevligt. Senare på kvällen kom grillarna fram och det grillades kött som aldrig förr. När barnen hade somnat så blev det lite mer partaj. Nu skulle det sjungas, dansas och festas och ha skoj. Detta va en av de trevligaste midsommarfesterna jag varit på. Idag har jag varit trött och en sliten Crille, men det var det värt alla gånger.

Imorgon (läs söndag!) ska jag upp till Fredde och jobba med husvagnen. Snart är det semester och då måste vagnen vara klar. Men det kommer den vara för idag när vi gick ut en runda så gick vi förbi husvagnen och då höll Fredde som bäst på att fixa småsaker på vagnen. Fan han är så snäll….. !!!

[ad code=2]