Maj 28

Månadens räkningar betalda

räkningarSå har månadens räkningar betalas. Känns skönt att veta att det även fungerade denna månaden. Även fast jag skulle önska mindre utgifter än vad man har. Fast det kan ju bara bero på en själv. En fördel är att skattepengarna kommer till ens konto mellan den 8-12 juni enligt skattemyndigheten. SKÖÖÖNT blir att betala av lite skulder. Ja, förrutom det så måste husvagnen få ett par nya hjul.. Hittade hjulen på bythjul.com.

SÅ det blir att beställa om ett par veckor är min tanke. Det är mycket med husvagnen nu. Först en uppkörning så att jag får köra med vagnen, men vår nya bil. 6 juni kör jag upp. Sedan skall den besiktigas för första gången för vår del (man besiktigar husvagnar varannat år) och förra gången var det den tidigare ägaren som gjorde det. Ja och sen lite nya hjul på det. Därefter är det bara att längta till semestern så att vi kan åka ut och åka med vagnen. Böda Sand here we come 🙂

Projektet ”barnens lekstuga” fortskrider om än i lite mindre tempo. Nu har jag börjat fixa med tak reglarna, tyvärr hade jag köpt för lite reglar så det blir att införskaffa lite mer sånt. Ska då också passa på att köpa asfaltsboard som jag tänkte lägga på taket. Hoppas det ska räcka så att det inte blir förstört. Ja. sedan blir det även papp på det. Om allt går så kommer jag även att försöka sätta upp all panel också. Lekstugan ska jag försöka vara klar med under juni månad.

Igår var jag och min mor på ”Spring” redaktionen och blev intervjuade. Så nu väntar vi bara på besked om vi får vara med i det programmet eller inte. Innan midsommar skulle vi få det beskedet.