Lön från Google behövs med 2:or

tjana-pengar-pa-din-bloggTjohoo… Någonting har hänt folk klickar tydligen på annonser som aldrig förr på min blogg.. Tack för det! För detta innebär nämligen att jag blir ekonomisk oberoende *hehe* fick idag 730 kronor utbetalt så snart kan jag sluta med allt och bara leva på mina blogginlägg *ironi* nej skämt och sido. Det är roligt att få pengar speciellt när man inte vet om att man ska få det. Och pengar ja det är ju en brist även hos mig.

Senast idag gick det åt ganska så många hundralappar. För efter jobbet hyrde jag ett släp och körde hem ett helt jävla lass jord. Tre skopor från en traktor – tog 5 minuter att lasta – och 30 minuter att handlossa. Fyfan.. Bävar väl lite inför den kommande söndagen då vi ska plantera vår häck. 10 meter blir det totalt. Jag hoppas personligen på ett snyggt resultat, men det lär det bli om man är noga.

Igår var jag på besiktningen med min älskade Caddy. Tyvärr gick den inte igenom, utan detbesiktning_42774831 blev fem stycken 2:or. Det blev nedslag på spindelled och styrled som tydligen glappade samt den förbannade parkeringsbromsen som aldrig riktigt vill ta på mina bilar. Jaja, ett par tusen kronor fattigare och en ny ombesiktning nästa månad. Mumsfilibaba säger någon….. (Freddes Bil & Allservice)

Skrev för ett par veckor sedan om ett ev. kommande långfilmsjobb med huvudroll i. Fick idag mail igen att man ville träffa mig under oktober månad. Fick lite mer information och det verkar vara ett väldigt spännande och utmannande projekt.

Projekt ja.. TrosaRevyn drar igång i helgen och den 11 januari är det premiär. Nu jävlar är det en tuff tid framför oss…

 

 

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

1 reply to Lön från Google behövs med 2:or

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.