Jun 01

Klippt och skurit mer mosaik

Det har denna veckan varit lite glesare på anteckningar i bloggen. Men det har varit fullt upp här hemma. Igår när jag slutade jobbet åkte jag förbi husvagnen och hämtade hem lite glasmosaik bitar. Behövde nämligen göra smalare bitar som kan sättas fast på ena sidan av fönstret, där det är lite brett avstånd mellan mosaiken och just fönstret. Med hjälp av en vanlig tång så lyckades jag göra detta ganska så snabbt, visst några mosaikbitar fick direkt hamna i dammsugaren men de flesta blev bra. Ska försöka komma upp till husvagnen nu i veckan och sätta upp dessa bitar innan det är dags att foga fast allt. Varje gång jag går in i vagnen blir jag lika glad, det blir så jäkla snyggt…. Tänk att med så enkla saker som färg och mosaik kan piffa upp en gammal vagn.

Här hemma har jag och sambon försökt hitta bra tyger som vi kan ha till våra nya gardiner. Hittade ett jättefint blått tunt sommartyg som vi som bäst håller på att göra kappor av. Det tar lite tid. Barnen måste sova och tyvärr så blir klockan sent på kvällarna. Men vi har en månad på oss sedan drar vi iväg på semester 🙂

Semester ja. Nu är allt bokat och betalat känns skönt. Har också fått till resvägen rätt bra. Skara -> Vimmerby -> Öland så jag är nöjd. Sen blir det bara hem packa ny väska och jobba några dagar innan jag far ner till Eslöv och Revy-SM som går av stapeln i den staden i år.

Imorgon är det kristi himmelfärdsdag och jag skulle ha jobbat. Dock fick jag veta precis innan jag gick hem att det var lugnt så jag fick ledigt imorgon. Känns rätt skönt nu i efterhand. Trots att det är mycket pengar som jag går miste. Dock ska jag jobba på måndag. Fredag är givetvis en vanlig dag för oss i lastbilsbranschen.

Nu ikväll kommer sambons bror och flickvän hit. Ska bli kul att få hit dom igen.

[ad code=2]