Jun 04

Karuseller och pool

Det blev en perfekt lördag där vi hann med många saker. Det började redan imorse då vi (eller rättare sagt jag!) klev upp lika tidigt som övriga familjen. Ja, strax innan 8-tiden. Urk… Gillar ju att sova på morgonen men då grabben inte är av den typen och sambon med yngsta dottern också är morgonpigga så var det bara för mig och mellandottern att kliva upp..

Eftersom jag nästa helg åker till Tallinn så blir det ingen Trosa marknad för oss. Perfekt var då att det idag var marknad i Gnesta, så vi bestämde oss för att åka dit. På vägen passerade vi XL-bygg där jag och sonen shoppade loss några lister till husvagnen.

Nere i Gnesta kunde vi sedan konstatera att vi INTE var ensama på marknaden. Vi började sakta dra oss igenom stånd för stånd. Tillslut kom vi fram till Kejama där vi tidigare har köpt arbetskläder till barnen. Nu passade vi på att kolla på långbyxor och det slutade med att vi gick därifrån med en påse med varsina arbetsbyxor och en pappa som är 500 kronor fattigare 🙂

Nu ville barnen åka karuseller. Axels Nöjesfält hade slagit upp sina karuseller i parken så det var bara att återigen för pappa att öppna upp plånboken (tur att jag köpte en ny på marknaden också) och köpa ett rabatthäfte på 7 åkturer för 200 kronor. 3 åk var med barnen och 2 åk för pappa.. Jo jag älskar att åka karuseller. Sonen och jag åkte Twister och Waltzer. Dottern passade på att åka tåget och ballongflygningen. Sista karusellen blev tekopparna där jag hjälpe till att snurra satan….

Nu var det dags att åka hem igen. Här hemma började jag med att sortera i förrådet (igen!) nu går det iallaafall att öppna upp dörren utan att få allt över sig. Barnens pool fylldes upp med vatten och nu väntar vi på att solen ska värma upp vattnet. Vår spa anläggning har tömts på vatten då vi inte använder oss av den under sommaren (för varmt!) Passade också på att klippa gräsmattan. Så det blev en riktigt bra dag där jag hann med många saker som jag nu kan pricka av på listan…

[ad code=2]