«

»

Sep 07

Jag ska eventuellt medverka i ICAs reklamfilmer

Andra dagen på arbetsveckan är avklarad och jag har under dessa två dagar fått köra med lastbilen nere i Örebro. En stad som jag verkligen trivs att köra i, dock ska jag väl erkänna att vägen mellan Stockholm och Örebro är väl inte den roligaste efter att ha kört den sisådär en 50 gånger. Men det tar ju runt 2,5 timme så det är väl okej. Speciellt om man har någon att snacka med. Idag hade jag min kollega i luren som vanligt..

Det här med att fixa VISA/Mastercard på en sida va inte det lättaste. Finns inte så många olika leverantörer att använda sig av, om man vill ha det billigt förstås. Paypal är en bra sida om man kör mer mot internationella kunder vilket jag inte kommer att göra. Sedan finns det Payson som är en svensk motsvarighet och den verkar vara bra förrutom att supporten och kundtjänsten suger fett… Har varit i kontakt med dom två gånger under dessa dagar och får bara svar som standardmail. Örk sånt avskyr jag! Nu ska jag bara skicka in ett organisationsbevis till dom, sen ska jag försöka ge mig i kast med att försöka bygga upp detta system med att ha kortbetalning på vår revysida. Ska bli spännande som tusan! Som tur är så har jag min vän i bakgrunden som kan backa upp mig mot en kostnad *ler*

I eftermiddags ringde Esteban och ville kolla om jag eventuellt kan tänka mig att göra ett inhopp i ICAs reklamfilmer. Självklart tackade jag JA! till detta så nu ikväll har jag skickat över lite bilder på mig utan skägg och i en vit kavaj så att regissören kunde se om jag ska få jobbet eller inte. Den här gången kommer jag inte att synas framifrån utan jag ska stå med ryggen mot kameran och spela mot skådespelarna i ett antal avsnitt. Lönen va helt OK för detta simpla jobb! Det är INGET statistjobb iallafall, för det tackar jag NEJ till!

Gillade förrästen Maud Olofssons kommentar ikväll på Valutfrågningen. Kan ni tänka er att samarbeta med de rödgröna över blockgränsen. Då svarade Maud: Aldrig att jag sitter/samarbetar med en kommunist! (Lars Ohly). Underbart sagt!