Jag ser den, jag ser den… Ja husvagnen!!

Idag har jag varit hemma från jobbet då barnens förskola varit stängt på grund av planeringsdag. Tyvärr hann jag inte med allt vad jag hade tänkt mig men en del blev gjort iallafall. Till att börja med så hade jag planerat in så att både tandläkare och läkarbesök skulle hinnas med idag.

Började imorse med att dra iväg till vårdcentralen med dottern. Hon har tidigare haft lunginflammation och vi har varit lite oroliga på att det inte hade släppt, med tanke på att hon hostar varje dag, framförallt på morgonen. Men alla prover vi kunde se idag visade sig positivt. Så nej, det ser ut som att skiten verkligen är borta. Nu ska vi bara få till hennes mataptit igen, som försvann i samband med just lunginflammationen.

Nästa besök var till tandläkaren. Sonen hade ett hål i tanden som skulle lagas. Givetvis gick detta utan problem. De va som om han inte hade gjort något förr och inte blev han ledsen heller när dom borrade i tänderna. På vägen hem åkte vi till soptippen och gjorde av oss med en jäkla massa kassar med kartonger från julas. Skönt att ha blivit av med detta nu också.

Väl hemma passade jag på att skotta bort all snön från husvagnens tak. Det behövdes verkligen, det va inte lite snö som fanns däruppe. Hu-je-da-mej om taket hade rasat in. Då hade vi stått i sommar utan husvagn och det hade inte varit speciellt roligt….

Apropå sommaren så satt jag och kollade på Legoland. Hade varit roligt att dra dit med barnen. Dom tycker så mycket om att bygga med Lego och det är ju inte speciellt dyrt heller om man har ICA kort och bokar via Stena Line.

Nej nu ska jag kasta mig i soffan. Barnen sover och det är snart dags för kvällens tv-program. ”Helt Apropå 25 år” och ”Spårlöst” imorgon är det dags att sätta sig i lastbilen igen…..


AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.