Jan 17

Igår dog vårat modem

Igår morse dog vårat modem. Ja, hann blev inte äldre än ett år och genast skulle Bredbandsbolaget skicka oss ett nytt modem. Så förhopppningsvis har vi ett nytt imorgonkväll. Just nu surfar vi på vårt mobila bredband. Tack o lov att vi hade detta. Jag har nämligen varit tvungen att komma åt nätet på grund av Huddingerevyn. Musiken, revybokningar etc. Det är bara att inse att jag iallafall att vi blir sårbara utan Internet.

Fredde från bilverkstan ringde mig idag och meddelade att han hade fått tag på ett nytt bränslerör till Mazdan. Han skulle få hem detta först på onsdag. Så jag räknar med att vara utan bil en vecka iallafall. Det är en hel del som ska göras misstänker jag. Ta bort röret, tömma tanken, rensa tanken osv. Nu håller jag alla tummar och ber en stilla bön till någon däruppe att det bara är detta som va felet på bilen….. Det blir dyrt som det är. Röret går på någonstans runt 1200 kronor plus arbetskostnader osv. Ja det är tur att jag vann 50 kronor på våra trisslotter i helgen *ler*

Idag är jag hemma och VABar. Känns som det blivit mycket sånt den senaste tiden. Men två barn på dagis gör saken inte lättare. Men snart är min VAB tid över. När sambon tänker ploppa ut den lille i magen så ska hon vara hemma till nästa augusti och under den tiden blir det fan ingen ledighet för min del iallafall. Förrutom vid helgdagar och helger.

Har idag spelat in mig själv så att jag imorgon och de andra dagarna kan lyssna på mina revytexter i lastbilen. Hittade faktiskt ett mycket bättre program än Audiocatalyst igår när jag sökte på nätet. Programmet heter ”Digital Music RecordEditBurn Studio” och är riktigt bra och väldigt enkelt. Att det sedan är 10 gånger bättre än Audiocatalyst gör inte saken sämre heller.