Aug 18

Hur beskriver man en homo sapien fjorticus?

Väldigt ofta hör man folk säga, ja hon eller han är en fjortis. Men vad är egentligen en fjortis och hur ser man att det är just en sådan. Idag när jag hade lite tråkigt hittade jag en väldigt rolig text som handlar om just detta med fjortisar. Jag lånar den rakt av från ceagsblogg. Läs och fundera om det verkligen är så en fjortis är…

Fjortisen (homo sapien fjorticus) är ett flocklevande djur som ofta syns vid skymning kring McDonalds, ibland även vid sibyllagrillar, helst i stora gäng.

Hanarna känns igen på sitt tuppliknande läte och rödprickiga ansikte där jakten på den mest IQ befriade tjejen börjar med att spela upp sin senaste ringsingnal på mobilen.

Honorna känns igen på sina översminkade, konstgjorda utseenden, vita gojs på läpparna, som dom kallar idomin och sina  rosa stringtrosor som hänger strax under armhålorna.

Byxor i barnstorlekar är ofta vanligt.

Fjortisen kan upplevas som ett mycket störande djur då de under sin vandring genom samhället kan utstötta sig höga parningsläten ofta iform av svordomar så som t.ex. tönt, hora o.s.v.

Antalet av dessa djur har ökat markant på senare tid vilket har lett till en diskussion om det är möjligt att börja avrätta delar av populationen…