Mar 04

HTC Flyer ”Surfplatta”

Har länge velat ha en surfplatta men aldrig haft råd att köpa en. Visst har kollat många gånger via tabletkungen, men ja det har alltid kommit andra räkningar och liknande före. Så igår när vi var hemma hos min mor för att äta middag så fick jag överta hennes HTC Flyer Surfplatta. Snacka om nice… Så nu har jag gjort en fabriksåterställning och därefter installerat in en massa trevliga appar som jag har sedan tidigare på min HTC One X telefon.

Snacka om att jag haft otur de senaste veckorna med mina bilar. Först krånglade Caddyn för mig. Bromsläckage baktill, så det var bara att byta bromsar och se glad ut. Sedan gick Volvons ena fjäder fram av. Så det blev att fixa detta med. Och nu idag var jag återigen uppe hos Fredde och vi kunde nu konstatera att även bromsarna fram på Caddyn var helt slut 🙁 Så nu vet jag vart jag ska lägga mina pengar nästa månad. Jo, på Freddes Bil & Allservice konto.

Solen har börjat värma upp mer och mer och förhoppningsvis kommer denna förbannade snön att försvinna snabbt. Jag ser framemot att få en vår nu 🙂