Sep 24

Hösten är nu här så fram med onepicen

Ja då kom den där hösten vilket det gör varje år. Hösten är fin men jag avskyr den tiden som kommer efter hösten. Men samtidigt är hösten en jobbig tid, nu helt plötsligt börjar det bli kallt ute och man måste klä sig varmare. Inomhus måste man snart dra igång elementen igen. Hmm kom just nu på att jag måste skaffa en batteriladdare till bilen då jag har dieselvärmare, men förra året sög den ur batteriet vid några tillfällen trots nytt batteri.

bur

Har ikväll suttit och läst en hel del revytexter som jag beställt hem från olika textförfattare. En hel del var riktigt bra, medans andra la

jag direkt åt sidan. Jag vill ju inte att revyn skall bli sämre än förra året och gången innan dess. Nu gäller det att vi lyfter oss och lättast att göra detta är ju med bra texter och bra regi samt skådespel. Som förra året vill jag ha ungefär 15 nummer sång och 15 nummer sketch/monolog, det är en bra fördelning och ännu bättre när man har röstkapaciteten. Nu ska jag inte skryta, men flertalet ur ensemblen har bra eller till och med riktigt bra röster och det är roligt.

Imorgon kommer lönen.. YEA!!! blir till att åka och handla lite på Hornbach/Bauhaus. Vi har ju både kaniner och marsvin och nu är det snart dags för våra kaniner att få komma in i värmen och då behöver marsvinen flytta in till en egen bur. Läste på nätet att det är väldigt vanligt att bygga marsvinsburar av Billy Bokhyllor och med tanke på att vi har sådana stående här hemma som bara skräpar passar det ju perfekt att såga ner en och klä in den med PVC plast eller vaxduk i botten och sedan ett plexiglas så att dom kan titta ut. Ja, Internet och Google är en fördel.