Aug 29

Förkyld reklamskådis som syns på tv!

Shit jag är helt slutkörd. Har precis varit på barnens förskola och klippt gräsmattan, eller rättare sagt klippt kullarna som ingår i föräldrarnas sysselsättning. Vi har våra barn på ett föräldrakooperativ och det är klockrent. Det vi gör eller vår familj gör är att jag är städansvarig och sitter i styrelsen vilket är ett relativt enkelt jobb. Som städansvarig gör jag listor varje månad på vilka föräldrar som ska städa på helgerna. Nu är det så bra att varje barns förälder får städa ungefär tre till fyra gånger per år och det tar max två timmar per gång. Utöver detta så åker vi alla på att hjälpas åt med vår och höst städningen vilket då blir två gånger per år. Inte heller speciellt jobbigt, brukar vara trevligt att träffa andra barns föräldrar och grilla korv och snacka lite skit. Och nu på sommaren får varje familj klippa gräsmattan en gång och det tar också ungefär två timmar. Så det är inte mycket jobb inom ett kooperativ för föräldrarna. Inte här iallafall.

Idag har vi också firat sambons födelsedag med min släkt. Sambon fyllde år den 28 juli men eftersom vi alltid är på semester då så brukar vi lägga detta vid denna tiden. Idag hade sambon bakat tårta och en massa kakor som gick åt som smör i solsken. Hon är fantastisk duktig på att baka. I present fick hon presentkort på resa genom Ticket resebyrå. Vi håller på att spara ihop pengar till en resa och då är ju presentkort i födelsedags- och julklapp perfekt.

Jag håller på att bli förkyld, mindre kul. Hostar lite smått och näsan är täpp. Hoppas på att det ska släppa under veckan som kommer. Har inte riktigt tid att bli sjuk nu. I veckan är det jobb och till helgen är det loppis igen. Ska också däremellan hinna med att klippa vår gräsmatta, ta bort färg från plasttaket och eventuellt sätta upp taket. Men som sagt dygnet har bara 24 timmar så vi får se hur mycket jag hinner med.

Jo reklamfilmen Arvet för SE-Bankens räkning går visst på tv nu… Så nu syns jag tydligen väldigt ofta då jag har huvudrollen i den reklamfilmen. Mr. Andersson (jag får en hatt av två amerikanska män!) Har ni inte sett den så kolla på klippet här under….