Jun 02

Firade förskolan med Inge & Någe

Vart fan tog sommaren vägen? Enligt min kalender så är vi inne i den 2 juni och för mig så brukar jag säga att juni, juli och augusti är sommartider. Men det stämmer ta mig fan inte nu. 5 plusgrader, hällregn och blåst, det är för mig höst. Lisa Frost och Co. på SMHI varför ger ni mig dessa prognoser?

Igårkväll samlades några tappra pappor och mammor på barnens förskola för att sätta upp tält. Förskolan skulle nämligen idag fira 20-års jubileum. Det gick väldigt bra trots att regnet och blåsten märktes av. Dock hoppades vi på uppehåll idag (lördag!)

Så blev det förskolans jubileumsdag, men inte fan blev det uppehåll. Regnet och blåsten gjorde ökade som aldrig förr. Men vi var tappra. Barnen red på hästarna medans föräldrarna stod och frös och höll sig varma med kaffe. Hoppborgen som skulle upp fick snällt ligga kvar i bilen, allt för riskabelt. Efter maten skulle så underhållningen starta i form av Inge och Någe. Men innan detta så tog vi beslut om att flytta in konserten.

När så dom drog igång så var barnen helt i extas. Vilken show det blev. Jag hade aldrig sett dom tidigare, utan hyrde in dom efter att ha sett dom på youtube men vilka fantastiska underhållare. Detta blev verkligen höjdpunkten. Barnen sjöng med till låtarna som ”hajarna” ”aram sam sam” osv. Jag kan verkligen rekommendera denna grupp till ALLA och många föräldrar och barn lovordade dom också! Hade gärna sett dom här flera gånger? Midsommar?

Efter dessa festligheter var det dags att dra sig vidare mot Södertälje och fira min mor som fyllde 60 år för några veckor sedan. Idag hade hon öppet hus med god mat och mycket folk. Det blev en kort visit då barnen var trötta och ville hem, vilket var förståligt.

Väl hemma var det dags att sätta på sig arbetsbyxorna. Imorgon får vi hem våra kaniner ”Ronja och Kelly” och då måste man ha en kaninbur. Köpte en på nätet från Teddytassen som vi var tvungna att bygga upp. Så nu står den i vårt vardagsrum jämte fiskarna. Vill ju inte släppa ut våra kaniner i detta oväder det första vi gör…..

Nej nu blir det en bacardi razz framför facebook!