Jun 22

En hantverkare kommer när dom vill…

I förra veckan ringde man från Viasat och sa att dom skulle komma och hjälpa till och installera vårt nya tvillingpaket här hemma idag. Ja, alltså hjälpa mig att dra kablar och borra i väggen och ställa in allt. Dom skulle komma någongång på eftermiddagen efter 16-tiden så långt hade vi skakat tass. Så idag skyndade jag mig väldigt mycket för att komma hem så tidigt som möjligt dels för att hinna att sätta upp tvn på plats och sedan kunna ta emot honom. Klockan 18:30 dök han upp vilket iofs va bra men då hade jag gått i många timmar och väntat. Jaja.. det är bara att inse en hantverkare kommer och går som dom vill… Men han gjorde ett grymt bra jobb iallafall och nu ikväll kan jag lägga mig i sängen och kolla på tv. Inte helt fel.

Va uppe en stund i husvagnen nu ikväll. Dock hann jag inte med så mycket som jag velat. Men har iallafall tagit upp den lilla dammsugaren, skurmopp, trasor så nu ska Wigströms allrent städa iordning husvagnen. Provade också att sätta upp en av de nya vägglamporna ikväll och fan va snyggt det blev. Tänk så lite det behövs för att få en snygg vagn. Lite färg, lite mosaik och lite nya lampor. Ska ärligt erkänna att jag blivit lite sugen på att lägga in ett nytt golv i vagnen också. Men äsh det får bli till nästa år eller nåt. Husvagnen kommer vi att behålla några år till. Måste dock mäta upp vagnen om jag får plats med den på sidan av huset istället. Isåfall måste jag få tag på grus och en grävare som kan fixa till en plats för detta spektakel isåfall.

Snart är det midsommar. Ska bli kul i år. Vi ska umgås med Fredde, Heidi, Anna, Henke, Tony och Martina. Det ska bli riktigt skojsigt. Ska försöka få iordning vagnen så att jag kan sova i den istället för att gå hem tidigt på morgonen…

[ad code=2]