En bluetooth blev en tv också!

Som lastbilschaufför så sitter man väldigt mycket i telefon. Iallafall gör jag det, jag pratar mest med min gode vän och kollega Juri. Vi har varandra i örat under större delen av arbetsdagen. Jo, det är sant. Ibland blir vi tysta då vi håller på att lossa eller lasta gods eller pratar med kunder, chefer etc. men oftast sitter vi och snackar skit om allt. Jobb, trafik, datorer you name it. Men för att kunna göra detta så krävs det att man har en bluetooth (eller blåtutte som jag kallar det för!) annars blir det jobbigt när man ska dra pallar, burar eller växla osv.

Min förra blåtutte som jag hade glömde jag nere i Småland (läs: Nybro) för några veckor sedan. Detta har lett till att jag fick ta en gammal blåtutte som tyvärr har körts i tvättmaskinen. Den funkar, men det är också precis. Jag hör jättebra i den, men Juri brukar gnälla som fan på att jag antingen skriker eller pratar tyst i den. Så idag slutade det med att jag var tvungen att åka och köpa en ny….

Så efter jobbet drog jag ner till NetonNet i Slagsta och sprang in där för att köpa enbart en sådan. På vägen till dessa så passerade jag tv-hyllorna. Började då flukta lite på 22 tums apparat som jag och sambon pratat om tidigare att vi ville ha i sovrummet och för att ha på semestern. Det fanns en hel uppsjö av olika modeller och priser. Allt från 1995 – ja gud vet fan.. Efter att ha rådgjort med en av personalen och jämfört mellan olika tv-apparater kom vi fram till att en Andersson LED2225FDC PVR Slimmad Full HD va bra för oss. Blev också att jag köpte på mig en styck antennsladd som jag kan ha i husvagnen när jag ligger på Böda, har nämligen bokat plats för både el och tv.

Givetvis blev det också en blåtutte av modell Sony Ericsson VH310. Pris 249 kronor. Den hade nämligen en taltid på 11 timmar och det borde kanske räcka under en dag.

Så tack vare Juri så blev jag över 2500 kronor fattigare idag. Fast det va ju meningen att jag skulle blivit det inom kort iallafall.

Ikväll var det cirkus i lilla Västerljung. Här kom stora Cirkus Skratt på besök och givetvis kunde vi inte låta bli att gå dit och kolla, än mindre när biljetterna kostade 50 kronor styck. Jag gillar inte cirkus, men den här va faktiskt proffsig och jag skrattade gott i vissa nummer.

[ad code=2]

 

 

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.