Jul 03

Efter regn måste solsken och värmen komma!

Semestern närmar sig med stormsteg men fortfarande saknar jag den där högsommarvärmen som jag krävde att jag skulle få. SMHI och YR verkar hittills inte bry sig om mina krav eller mutor. Jag hoppas i alla fall att det blir varmare nu under de kommande veckorna, så att vi kan bada och sola.

Idag ska jag åka upp till min husvagn som står hos Freddes Bil & Allservice. Måste sätta upp vårt förtält, behöver nämligen flytta hållare på husvagnen där man sätter fast förtältspinnen i. Apropå vagnen så beställde jag lite nya roliga prylar till den. Bland annat har jag köpt en ny avloppstank på 25 liter som är på hjul. Den som jag har idag är en lunga och varje gång jag ska tömma den så blir jag skitig då man måste bära denna. Campingvaruhuset.se hade denna nya avloppstank för en billig penning. Passade också på att köpa en ny trappa då vår gamla var trasig samt ett vindskydd som man kan sätta upp vid förtältet så att man slipper få folk springades över sin tomt. Hade nämligen detta bekymmer förra året på Böda vilket irriterade mig grymt mycket.

Vädret kunde ju som sagt vara bättre. Jag vill ha värme. Vi har nämligen tänkt att åka ner till Skara Sommarland i år igen, men jag har ingen lust att åka dit om det regnar eller är kallt så nu följer vi väderprognosen som så många andra gör. För min del så kollar jag på YR.no då jag anser att de har den mest pålitliga prognosen.

Altanbygget går vidare här hemma. I helgen satte vi upp all tak och har även satt upp panelen utvändigt. Nu är det snart dags att sätta upp panelen invändigt. Det ska bli skönt när detta projekt är klart. Känns som ALL min lediga tid går åt till detta bygge!!!