Sep 25

Dropbox är ett fantastiskt verktyg

Det är mycket revy i mitt huvud just nu. Jag funderar fram och tillbaka på diverse lösningar och funderingar. Om fyra månader har revyn haft premiär och vägen dit är väldigt kort. Många texter plöjs igenom och vissa nummer fastnar på en gång medans andra kräks jag över.

originalBland annat så har jag idag loggat in mig i L & L´s Dropbox där jag kan kolla på revytexter, få tag i redan färdiga musikarrangemang och idag hade jag turen då en av de melodier jag vill ha med i revyn fanns där. Texten hade jag fått mailat från en annan revykollega, Ove.

– ”Här fick vi nu en sommar, En riktigt härlig sommar. Med sol och bad och mygg, och vi fick slappa på vår rygg….”

Jag ser redan en riktigt snygg regi till denna låten. Men som sagt inget är klart ännu. Igår pratade jag också med Lillemor angående ett förslag på en riktigt bra ide på en låt som hon ska få skriva en text på. Den tror jag kommer bli GRYMT bra om hon får till texten, vilket jag vet att hon får…..

Nu ikväll hade jag tänkt bygga marsvinshuset men eftersom dagis, ja jag vet, förskolan, behagade ha en 16-stängning idag så hann jag inte med att handla hem detta. Så det får bli att åka förbi imorgon eller liknande.

Om en vecka kommer vår nya häck. Ska bli riktigt nice att få plantera den. För just nu är det bara diken precis utanför vårat hus på framsidan och det är inte speciellt snyggt. Måste hyra en släpkärra den dagen så att jag kan få hem jord till detta.