Apr 24

Det blev verkligen barnens dag idag!

Det är väldigt dumt att klaga på vädret nu om man gillar solsken. Vilket jag verkligen gör. Att ha runt 20 grader är inte helt fel än helgdag som denna.

Tanken fanns att vi skulle göra en massa saker idag, men orken fanns inte riktigt där. Men trots allt var vi väldigt duktiga och gick en ”lång” promenad på 4 km runt stallet. Jag är mäkta imponerad av min sambo som orkade hela vägen då hennes mage är galet stor, med tanke på att bebisen skulle tittat ut i tisdags. Dottern hon va stolt när hon fick klappa hästarna nere på stallgården. Sonen han är lite mer fegis. Vill men vågar inte riktigt. Däremot är han en jäkel på att plocka blommor. Överallt där vi gick idag skulle han stanna och plocka vitsippor, tusselago och Skilla. När vi kom hem fick jag göra iordning en vas och ställa ut dessa på bordet så att vi kunde se dessa fina blommor.

Resten av dagen har jag tillbringat i studsmattan eller sandlådan med barnen. Ja, det har faktiskt blivit lite en barnens dag idag, vilket jag inte är van att göra. Studsmattan älskar barnen och att få hoppa på pappa och med pappa va ännu roligare. De skrattade så de hade ont i magen. Grannarna runt omkring tror nog fan jag inte är klok. Men det har dom rätt i.. Sandkakor och sandtårtor har jag också fått smakat på i mängder.

En helgdag som denna kunde vi inte motstå att ta oss ett dopp i vår bubbelpool. Här plaskades och lektes det som aldrig för. Dom verkligen älskar att leka i vatten (om det ÄR VARMT!)

Eftermiddagen tillbringades nere vid Trosa Hamn. Vi hade tänkt se lite båtar men tjiii fick vi. Alldeles för tidigt för detta tydligen. De flesta låg uppe på land och massor med folk höll som bäst på att fixa med dessa nu. Så istället för att titta på båtar blev det en glass och sedan en lekstund i den nya lekparken.

Jo, jag kan erkänna att barnen inte behövde många minuters sömn ikväll. De somnade gott med ett stort leende på läpparna.

Själv sitter jag nu framför datorn helt slut och planerar lite inför den kommande semestern. Låt se Böda Sand, platsen är bokad och klar. Astrid Lindgrens Värld, jodå det blir hit i år igen. Skara Sommarland om pappa får välja. ICA har ett bra erbjudande som är väldigt lockande.