Jun 20

Det blev en shoppingtur på NetonNet idag

Äntligen har sommaren kommit på allvar. Ja, kanske inte vädermässigt sett med tanke på att jag har haft ena stunden regn och andra stunden solsken. Men det är ju inte det som gör sommaren. För mig är sommaren Allsångs programmen. Jo jag vet… men iallafall jag älskar dessa program och idag startade TV4 upp sitt succéprogram Lotta på Liseberg.

Efter att ha sett programmet nu ikväll så kan jag bara säga att hon kommer slå skansen med hästlängder. Ja, jag har absolut inget emot det programmet, men att höra 10 000 fjortisar som skriker det är mindre trevligt. Det slipper jag i Lottas allsång. Att man sedan har valt att plocka bort all bingolottospel är positivt. Nej, den här sommaren kommer bli bra och jag är väldigt tacksam för att jag köpt en tv som vi kan ha i vår husvagn.

Apropå husvagnen så passade jag idag att åka upp till vagnen och ta upp mitt målande som legat i dvala under en veckas tid. Blir riktigt jävla bra och jag längtar som tusan efter att få koppla på min vagn och dra iväg mot våra semestermål.

Apropå att åka till saker så passade på att besöka NetOnNet på väg hem från jobbet. Jag behövde köpa en HDMI sladd vilket fan inte var det lättaste. Fanns många olika att välja på och olika priser. Det slutade med att jag köpte den billigaste sladden, varför betala flera hundra mer för samma sladd? Som om detta inte var nog köpte jag också en ny DVD-spelare med HD-ready och allt sånt plus ett vägfäste till tvn i sovrummet. Så nu är jag 1200 kronor fattigare eller lyckligare…

Imorgon, läs tisdag kör jag Arlanda, Bålsta och Enköping. Hoppas på att kunna passa på att besöka Campingvaruhuset då. Behöver köpa lamporna över sängarna i husvagnen nu. Ja, sen är det mer på shoppinglistan… 🙂
[ad code=2]