Det blev en lugn midsommarhelg

Midsommar helgen lider mot sitt slut och imorgon är det återigen arbete som står på tapeten. Midsommarafton blev väldigt trevlig, först ner till byns fotbollsplan där ett x antal tusen personer hade samlats för att dansa kring midsommarstången, se flyguppvisning, spela kobingo, åka karuseller eller köpa fika och godis i något av alla marknadsstånd.

Senare på kvällen besökte vi våra grannar där vi grillade, pratade och hade det allmänt trevligt. Senare på natten cyklade jag upp en sväng till ytterliggare ett par kamrater för att snacka över en öl. Som sagt mycket trevlig och lugn midsommar för min del.

Igår blev det en slappardag. Jag hade bestämt mig för att inte jobba med altanen utan istället umgås med familjen. På kvällen kollade vi på ”En gång i Phuket” den filmen var riktigt rolig, rekommenderas varmt till er som inte sett den ännu.

Idag så blev det mer en pysseldag. Först in till Södertälje, behövde köpa lite el-artiklar till vår kommande altan. Hittade allt på min favoritaffär, JULA. Tyvärr köpte jag alldeles för lite så imorgon måste jag köpa på mig lite mer saker 🙂 På väg hem släppte familjen av mig uppe hos Fredde. Där står nämligen vår husvagn och vi skulle idag fixa iordning den. Jag behövde byta ut den gamla säkringsdosan med glassäkringar, till en nyare dosa med ”vanliga” säkringar. Nämligen hopplöst med dessa jäkla glassäkringar. Så nu är det gjort. Passade också på att gå igenom och kolla så att el fungerade. Vilket det gjorde *skönt* är ju inte så lång tid kvar tills vi ska ut med husvagnen.

Efter att ha pysslat om husvagnen så var det då dags för operation ”altanen” igen. Dagens arbete bestod först i att sätta upp staketet som jag målat. Därefter skulle jag lägga om lite trall som hade blivit fel placerade. Detta tog hela eftermiddagen och kvällen. Samtidigt så fixade Niclas och Viktor med reglarna till ena väggen därefter påbörjade dom att dra elkablar.

Nej, nu är det dags att gå och sova! 
Denna veckan blir hektisk. Jag måste komma en bra bit till på altanen. Samtidigt som jag hoppas på att det INTE ska regna.

 

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.