Maj 23

Cirkusen kommer till vår by!

Helgen försvann lika fort som den kom. I lördags var jag uppe hos Fredde och målade i husvagnen. Senare på kvällen blev det att vi tog ett x antal öl och satt och snackade och hade det väldigt trevligt. Däremot så vaknade jag på söndagen med mindre huvudvärk. Dock fanns det sysslor här i hemmet som behövdes göras. Klippa gräsmattan. Så det var bara att starta igång maskinen och köra igenom vår trädgård. Givetvis var barnen med och klippte gräsmattan dom med.

På eftermiddagen var vi hemma hos min mor som fyller år idag och gratulerade henne.

Idag besökte jag polisen. Behövde som sagt skaffa mig ett pass. Ingen kö så det gick riktigt fort att skaffa detta, dock får jag det på måndag nästa vecka. Passar mig perfekt 🙂 På vägen hem från jobbet besökte jag JULA. Behövde kolla om det skulle följa med en sladd till transformatorn som jag köpte tidigare förra veckan. Det skulle det göras så jag fick kvittera ut en sladd. Perfekt 🙂

På torsdag är det cirkus i lilla Västerljung (där jag bor!) Cirkus Skratt kommer på besök och idag var jag och köpte biljetter till hela familjen. 50 kronor kostade varje biljett, tur det för det är ju inte gratis att springa på cirkus. Varför det va så billigt är på grund utav att Socialdemokraterna i Trosa har hyrt in cirkusen och säljer biljetter till rabatterat pris.

[ad code=2]