Bronsplats för reklamfilmen jag medverkade i

Sådär då har jag som huvudrollsinnehavare i en rollfilm vunnit brons för bästa reklamfilm i världen. Cannes Lion heter priset och delas ut i Cannes. Massor med produktionsbolag slåss om att vinna dessa titlar. Själv hade jag inte en aning om denna tävling förrens en på facebook meddelade att vi vunnit detta. Så nu räknar jag med att få miljoner in på mitt konto, sedan få hänga upp detta fina pris på vår nya altan samt få mängder av nya reklamfilmsjobb. Nej, skämt o sido, jag lär väl inte höra av produktionsbolaget. Men jag är förbannat stolt i allafall för att få vara med och vinna ett sådant pris. Filmen då? Jo, jag gjorde huvudrollen för godiset ”Popsy” i Norge där jag kör en trailer rakt in i en tunnel som är alldeles för låg. Filmen kan du givevis se här.

Filmen spelade vi in i Norge under förra året och var en av tre filmer som skulle lansera godiset ”Polly” i Norge. Dock kunde man inte döpa godiset till Polly då jordnötter tydligen heter detta på norska.

Jaja. Ikväll har jag, Niclas och Viktor jobbat vidare med altanen här hemma. Nu börjar väggarna komma upp och man börjar kunna föreställa sig hur altanen ska se ut. Detta blir grymt bra. Tyvärr inser jag också hela tiden att jag snålat in på material och måste således åka och köpa material igen. Denna gången är det 95×95 stolpe.

Nej, nu blir det allsång på Skansen. Får se om det blir bättre än Lotta på Liseberg. Har svårt att tro det avskyr fjortisar som står och skriker, fast ikväll är det ju Sean Banan så då får dom skrika 🙂

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.