Börjar få en struktur i alla karaokelåtar

Nu ikväll har jag suttit en hel del med alla mina karaokelåtar. Det var visst inte så lite som skulle kategoriseras. 300 låtar av Svenska artister och sedan cirka 2000 av utländska artister. Den senare delen är jag dock långt ifrån klar med. Det tar tid vill jag lova. Bara den svenska delen tog säkert 4 – 5 timmar att få iordning på. När det gäller den utländska delen lär den ta 10 gånger så lång tid. Suck. Men det blir nog bra när allt är klart 🙂 Tanken är som sagt att påbörja att marknadsföra mig sedan som karaokevärd. Har ikväll lagt upp en lista under karaokesidan. Se där om du är intresserad av vad jag har för musik….

Imorse satte jag också igång projektet ”Husvagnen” dock kom jag inte så långt som jag ville. Glassäkringen gick sönder och jag hade ingen ny i lager. Sedan försökte jag tillsammans med Fredrik få iordning på elen till lampan utanför husvagnen. Dock insåg vi att det var bättre att dra upp vagnen till hans verkstad, så förhoppningsvis ska detta göras under måndagen. För när den väl står där uppe så har vi tillgång till mer verktyg och mätinstrument. Ska också när vagnen står däruppe ge mig på att lägga mosaik i köksdelen. Läste på nätet igår att det inte ska vara så svårt. Måste testa annars vet jag ju inte.

Ikväll var vi och barnens mormor och morfar nere och kollade på majbrasan. Rätt mycket folk men fan ingen värme. Det gällde att hålla sig till elden så man inte frös. Lite roligt är det nu när man börjar känna mer och mer folk runt omkring här. Förr har man ståt mer själv nu blir det att gå runt och snacka lite skit med allt o alla. Riktigt roligt alltså 🙂

Igår var jag hos doktorn, har nämligen haft något skit som legat i min häl och gjort ont. Efter en bedövningsspruta och att han varit inne och skalperat i hälen fick han bort biten som troligtvis var en asfaltsbit. Dock kändes det inget vidare att gå på foten under förmiddagen, men nu ikväll har det faktiskt gjort mindre och mindre ont. Hoppas nu på att jag ska bli helt iordningställd inom de närmsta dagarna och att jag ska slippa ha ont i foten fler gånger.

[ad code=2]

AuthorChrister

Christer jobbar som transportledare. På sin fritid gillar han att umgås med vänner. Under vinterhalvåret står han gärna på en revyscen nära dig för att spexa och sjunga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.